Fiftytwo A/S overtager Scancommerce A/S

Fiftytwo A/S, et datterselskab i Bording Group, har d.d. indgået en betinget aftale med ejerne af Scancommerce A/S om overtagelse af samtlige aktier i selskabet. Aktierne betales med en fast pris på closing tidspunktet, samt en del der afhænger af fremtidig omsætning.

Købet sker som led i Fiftytwo’s strategi om at styrke sin ydelsespalette inden for e-commerce, samt at kunne tilbyde effektive løsninger til flere kunder også i andre markedssegmenter.

Scancommerce A/S er en e-commerce software virksomhed stiftet i 1999. Selskabet har udviklet en agil og skalérbar e-commerceløsning som pt. sælges til mere end 100 kunder, fortrinsvis i Danmark. Selskabet omsætter årligt for 20 mDKK med EBIT resultat på ca. 5 mDKK og har 16 medarbejdere. Ledelse og medarbejdere fortsætter i selskabet, der fortsætter på adressen i Kolding.

De hidtidige ejere fortsætter i selskabet, der forventes fusioneret med Fiftytwo A/S i løbet af 2. halvår 2019.

I samarbejde med ledelsen i Fiftytwo er der lagt en plan for at vokse det fusionerede selskab i de kommende år.

Transaktionen forventes gennemført inden for de næste uger, under forudsætning af, at betingelserne i aftalen opfyldes. Såfremt transaktionen ikke gennemføres, meddeles dette.

Transaktionen ventes at bidrage positivt i 2019 med ca. 9 MDKK i omsætning, samt en mindre positiv resultatpåvirkning.

Fiftytwo A/S er et datterselskab i Bording Group der udvikler og leverer softwareløsninger inden for retail, medier og leasing. Selskabet har 80 medarbejdere i Danmark, samt et udviklingscenter i Bangladesh. Fiftytwo har i mere 30 år leveret commercesystemer til detailhandelen, og får således en vigtig tilføjelse til denne del af forretningen i form af Scancommerce A/S.

Med venlig hilsen

F.E. Bording A/S

Bernt Therp
Adm. direktør

Henvendelse vedr. meddelelsen kan ske til:
Adm. direktør Bernt Therp, tlf. 70 11 50 11
Adm. Direktør Henrik Salicath, tlf. 70 11 50 11